Over ons

Wordt jouw gras ook altijd geel na een lange en warme zomerperiode? Groeit er veel onkruid in jouw tuin, of groeit jouw gras helemaal niet? Je bent niet de enige!

MaaiMachine.nl is dé website op het gebied van grasmaaiers en grasonderhoud. Met onze vakkundige experts vergelijken en beoordelen wij alle soorten grasmaaiers onder andere op het gebied van gebruiksgemak, prijs kwaliteit verhouding, het aanbevolen gazon oppervlakte, en het geluidsniveau.

Onze experts geven daarnaast ook tips over het onderhouden van het gazon. Zo weet je precies wanneer je gras kan zaaien, of juist het gras kan bemesten. Zo kan je optimaal genieten van jouw tuin.

Hovenier en grasmaaier expert Harrie de Boer

Joost Cornelissen

Als ervaren hovenier weet Joost Cornelissen alles over over het aanleggen en onderhouden van tuinen en openbare groenvoorzieningen. Met zijn groene vingers ontwerpt en creëert Joost keer op keer de mooiste tuinen die perfect aansluiten bij de wensen van zijn klanten.

James Rotweller

Met meer dan 10 jaar ervaring als Quality Control Inspector bij GARDENA is James dé man voor het adviseren omtrent de kwaliteit van tuingereedschap. Bij Maaimachine is hij vooral bezig met het testen van verschillende soorten tuingereedschap zoals grasmaaiers en waterslangen. 

This post was last updated on mei 25th, 2020 at 09:27 am