AdvancedRotak 750 Elektrische grasmaaier

Bosch Elektrische grasmaaier kopen? Kies uit deze gazonmaaiers

onze keuze

Bosch ARM 32

Bosch elektrische ARM 32

Beste keuze voor 50 m2


onze keuze

 AdvancedRotak 750

AdvancedRotak 750

Beste keuze voor 500 m2


onze keuze

Bosch ARM 34

Bosch ARM34 grasmaaier + trimmer

Beste keuze voor 250 m2


Elektrische grasmaaier van het merk Bosch op het oog? Met een Bosch grasmaaier weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Zeker de elektrische grasmaaiers van dit merk zijn populair vanwege hun hoogwaardige kwaliteit en bijzonder goede prestaties. Op deze pagina aandacht voor elektrisch maaien met een Bosch grasmaaier en de beschikbare modellen en hun eigenschappen. 


Bosch elektrische gazonmaaiers


AdvancedRotak 750

bosch advandcedrotak 750


Elektrisch grasmaaien met Bosch


Elektrisch maaien iets voor mij? 

Het feit dat je bij ons op de website op deze pagina bent, geeft aan dat je serieus overweegt een elektrische grasmaaier van Bosch aan te schaffen. Graag nemen wij je laatste twijfels weg, want elektrisch maaien is voor het kleine gazon de beste keuze.    

Voordelen elektrisch maaien met Bosch

Het grootste voordeel van elektrisch maaien is het feit dat je zolang als je stekker in het stopcontact kunt maaien. Meest voordehand liggende alternatief voor een elektrische gazonmaaier is een accumaaier. Natuurlijk is maaien zonder snoer prettig. Toch moet je je wel realiseren dat een accu een bepaalde tijd meegaat, in de loop van de tijd eens vervangen moet worden en geladen moet worden. Bij een elektrische maaimachine met voeding via de kabel heb je al deze beperkingen niet. Je kunt gewoon zolang maaien als je wilt en hebt lagere onderhoudskosten. Qua geluidsproductie zit er tussen de elektrische – en de accumaaier wel wat verschil, de snoer versie heeft vaak meer power en dat resulteerd in iets meer geluidsproductie. Uiteraard wel binnen de norm en nog altijd vele malen stiller dan een motormaaier. Wel is de elektrische maaimachine beter voor het milieu omdat er geen lithium-ion accu geproduceerd hoeft te worden, want schadelijk is voor het milieu. 

Ben je al over de streep? Of heb je nog een reden nodig om voor een elektrische Bosch grasmaaier te kiezen? Vergelijk dan de prijs eens. De Bosch elektrische grasmaaier prijs ligt vele malen lager dan een vergelijkbare versie op accu. 

Eigenlijk is het enige nadeel van werken met een elektrische maaier de stroomkabel en het benodigde verlengsnoer. Kun jij je daar overheen zetten of is dit überhaupt geen obstakel voor jou? Lees dan snel verder en zie wat dit merk jou te bieden heeft.   

Bosch elektrische grasmaaiers

Bosch heeft jarenlang ervaring met het produceren van tuingereedschap. Wij zijn enthousiast over dit merk omdat het Bosch is gelukt om voor een goede prijs een assortiment aan sterke machines te produceren. Bekijk hier de meest de beste Bosch elektrische grasmaaiers van dit moment. 

Bosch ARM32 

De Bosch ARM32 maait dankzij de 1200 watt motor jouw gazon in een handomdraai en is geschikt voor de kleine gazons tot 50m2. Dankzij de krachtige motor maakt het voor de elektrische grasmaaier niet uit hoelang het gras is. De maaihoogte is naar wens in te stellen met de 3 maaihoogte-instellingen, zo krijg je altijd het gewenste resultaat. De maaier beschikt over een Ergoslide systeem, zo kan je de maaier gemakkelijk over je gazon laten rijden. De elektrische grasmaaier beschikt over een opvangbak van 31 liter. Daarnaast beschikt de Bosch gazonmaaier over een innovatieve graskam, deze kan langs een rand, muur of bloembak knippen. Zo wordt je hele gazon mooi gemaaid!

Bosch ARM34 + Bosch Art 23 SL

Deze krachtige elektrische grasmaaier is perfect geschikt voor het maaien van gazons tot 250m2. Tevens wordt deze maaier (in set) geleverd met de ART 23SL, dit is een grastrimmer voor de afwerking van je gazon. Vanaf nu ligt je gazon er dus altijd perfect bij. Dankzij de krachtige powerdrive motor is je gazon in een handomdraai gemaaid.  De maaihoogte is eenvoudig te verstellen door de centrale maaihoogteverstelling. De maaier wordt geleverd met een 40 liter gras opvangbak, zo hoef je minder te stoppen om de bak te legen. De ergoflex handgrepen zorgen voor een soepele geleiding van de maaier en een gezonde rug.

Bosch AdvancedRotak 750

Op zoek naar een grasmaaier waar je de buren niet mee stoort? Dan is deze UniversalRotak 750 een zeer goede optie. De elektrische maaier is geschikt voor gazons tot 500m2. De maaier produceert maar 89 dB en dat terwijl je gazon perfect wordt afgewerkt. Het is mogelijk om de maaihoogte met één druk op de knop aan te passen. Dit is mogelijk in de hoogte 20mm tot 80mm. Dankzij het Ergoslide systeem kan je de elektrische grasmaaier makkelijk manoeuvreren over heel je gazon. De maaier beschikt over een systeem dat bladeren opvangt een maalt. Zo hoeft u niet eerst de bladeren van het gazon te verwijderen. De opvangbak is geschikt voor 50 liter en is opvouwbaar zodat je deze gemakkelijk kan opbergen.

AdvancedRotak 750

bosch advandcedrotak 750

Bosch AdvanceRotak 690

Krijg jij een boze blik van je buurman tijdens het grasmaaien vanwege het geluid? Met de AdvanceRotak 690 is dat zeker verledentijd en maai je gazons tot 690m2, waarbij sommige wellicht neigen naar een motormaaier, alsnog in alle rust kort. De maaier produceert 89dB en dat terwijl alles uitstekend wordt afgewerkt. Verander de maaihoogte met één druk op knop, van 20mm tot maximaal 80mm. Zo maai jij je gazon altijd op de gewenste hoogte. Dankzij het Ergoslide systeem maai je met minder moeite maar wel met maximale controle. De 50 liter opvangbak zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft te stoppen met maaien. Tevens is de opvangbak opvouwbaar, zo is de bak gemakkelijk op te ruimen en bespaart ruimte in je garage. De Bosch AdvanceRotak 690 maait je gazon in een handomdraai en dat nog met een acceptabel geluidsniveau!

De concurrentie van Bosch

Bosch kent vele concurrenten op het gebied van elektrische grasmaaiers. Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar één van de concurrenten van Bosch of wil je nog even rondkijken wat er nog meer te koop is? Overweeg dan de elektrische grasmaaiers van Wolf-Garten en Gardena eens. 

This post was last updated on januari 5th, 2021 at 10:15 am