Grastrimmer Gardena

Gardena accu grastrimmer kopen? Dit zijn de topmodellen!

Gardena is al jaren een van de topmerken op gebied van tuinieren en grastrimmers. De Gardena grastrimmers zijn dan ook goed vertegenwoordigd in onze top 10 beste grastrimmers en zijn voor alle tuinen geschikt. Door de moderne vormgeving van de trimmers zorgt voor een ergonomische werkhouding waardoor het voor iedere lengte comfortabel werkt. Met de verstelbare trimmerkop kan je verticaal de kanten bijwerken in je tuin. Daarnaast zijn de grastrimmer van Gardena ook nog eens duurzaam en krachtig. De apparaten zijn voorzien van een lithium-ionaccu die een lange gebruiksduur hebben. Bovendien hebben de trimmers een AutoSpeed die de maaisnelheid automatisch aanpast. Zo trim je efficiënt en dit helpt bij het trimmen van taai en hoog gras. 

 Heb jij nou een tuin die nodig een trimbeurt nodig heeft? Kijk hieronder voor meer informatie over de Gardena accu grastrimmers. Toch liever een Gardena grastrimmer met draad kopen, bekijk dan ook het assortiment grastrimmers van Gardena


Gardena accu grastrimmers


Accu trimmer Gardena EasyCut Li 18/23

Met deze grastrimmer maak je jouw tuin snel weer in de perfecte staat. Door het lichte gewicht van dit product weegt het maar 2,3 kg. De accu trimmer heeft geen snoer en zo kun je dus gemakkelijker de hele tuin door zonder gedoe met het snoer. Hoog gras is met de EasyCut Li 18/23 geen probleem! Door de plastic pin als mes trim je in een handomdraai het hoge gras van je gazon. Daarnaast is het gemakkelijk om het apparaat op jouw hoogte te verstellen door de telescopische steel. Heb je last van moeilijk bereikbare plekjes in de tuin? Met deze trimmer niet meer! Door de draaibare kop kom je eenvoudig is de moeilijk bereikbare plekken, een echte aanrader!

Gardena accu trimmer SmallCut Li-14/23 R

Deze gazon trimmer is erg licht en compact. Door de draaibare kop kan je ook op de lastig bereikbare plekken het gras goed trimmen. De kunststof maaibladen van de accu trimmer zorgt voor een mooi resultaat. Daarnaast heeft de SmallCut ook een krachtige motor en is deze oplaadbaar. Het apparaat is dus zonder snoer te gebruiken, wat zorgt voor gemak tijdens het trimmen van het gras. Bovendien heb je door de ergonomische handgreep een fijn handvat waarmee je goed kan werken en met de verstelbare steel kan je de trimmer op jouw lengte afstemmen!

Gardena ComfortCut Li-18/23

Met deze Gardena accu trimmer maak je van je gazon weer iets moois. Door de accu heeft de trimmer geen snoer meer nodig. Zo heb heb geen last meer van een snoer die te kort is. Deze ComfortCut trimmer is dan ook zeer geschikt voor ieder soort tuin, klein of groot. Door het lichte gewicht van de trimmer maakt het werken in de tuin het een stuk aangenamer. Daarnaast is de accu erg krachtig waardoor deze lang mee gaat en je snel klaar bent met het trimmen van de tuin. Bij de aanschaf van dit product zit een acculader in begrepen. Om voor iedereen een comfortabelen houding te kunnen aannemen is de steel verstelbaar in hoogte en heeft de Gardena trimmer een fijne handgreep. Wil jij nou het perfecte gazon? Met de ComfortCut van Gardena maak je jouw gazon weer gereed voor de zomer.

Accu trimmer Set PowerCut Li-40/30

Ben jij klaar met het hoge gras in je tuin? Met de accu trimmer van Gardena ben je er snel vanaf. Deze trimmer werkt zeer comfortabel en ontspannen door de ergonomische handgreep en de verstelbare steel. De Gardena trimmer heeft een plantenbeschermbeugel die zorgt dat de planten niet beschadigd worden. Daarnaast is dit product erg krachtig door de goede accu die erg lang mee gaat. Hierdoor kun je snel zonder de accu op te moeten laden het hele gazon in 1 keer netjes trimmen.