grasmaaien

Gardena handstrooier kopen? Dit zijn de modellen!

This post was last updated on maart 15th, 2022 at 10:35 am

Gardena heeft een flinke staat van dienst op gebied van tuingereedschap. De handstrooier is hier een mooi voorbeeld van. Op dit moment heb je keuze uit twee Gardena handstrooiers die beide hoog gepositioneerd zijn in onze top 10 beste handstrooiers.

De handstrooiers van Gardena zijn de populairste strooiers van dit moment. De kans dat ze hun assortiment uitbreiden is klein. Immers, deze twee handstrooiers bedienen alle behoeften die je met een gazonoppervlakte tot 100m2 maar kunt wensen. In dit artikel uitgebreid aandacht voor beide modellen.

 

Gardena kleine universele strooier

Een van de meest opvallende kenmerken van deze kleine handstrooier is het feit dat Gardena hier 25 jaar garantie op geeft! De fabrikant is zo zeker van de kwaliteit en levensduur van deze kleine handstooier, dat ze dit vast durven te leggen.

Dit kleine model strooier wordt voornamelijk gebruikt voor het strooien van zand, zout en grit. Gelukkig kun je er ook kunstmestkorrels mee strooien. Je kunt de dossering gemakkelijk instellen op de draaidop waar een doseer schijf op zit die je kunt ‘opendraaien’ tot de gewenste dossering. De container van ongeveer 1,5 liter, waar het uit te strooien goed in gaat is eenvoudig te openen en sluiten dankzij de bajonetsluiting. Voordeel van deze robuuste sluiting is dat je je tuinhandschoenen gewoon aan kunt houden. Het is een fijn product om mee te werken omdat de strooier goed in de hand ligt en gemakkelijk werkt.

 

Gardena handstrooier M

De Gardena handstrooier M is de perfecte strooier voor het verdelen van mestkorrels en strooizout op oppervlaktes tot maximaal 100m2. Toch zijn wij van mening dat deze strooier dusdanig goed werkt dat je er ook prima een wat groter oppervlakte mee kan doen.

De handstrooier heeft een reservoir van 1,8 liter en strooit uit met een minimale strooibreedte van 1 meter maximale uitwerpbreedte van 4 meter. Het gebruik is eenvoudig, er zit een stevig handvat aan en aan de zijkant van het reservoir zit een handmatige slinger. Met een soepele draaibeweging kun je gelijkmatig uitwerpen in de gewenste dosering.

Je kunt deze strooier het hele jaar door gebruiken omdat je een heel breed scala aan strooigoed kunt uitstrooien. Denk aan kunstmestkorrels, mestkorrels, zaden, zout, kalk, granulaat en zand. Echt ideaal en breed inzetbaar!

 

Voordelen van Gardena handstrooier

De handstrooiers van Gardena zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kunststof. Hierdoor zijn ze enorm stevig en duurzaam. Wanneer je kiest voor een handstrooier van dit merk ga je nooit spijt krijgen! Ook de service vanuit het merk zelf is uitstekend.

Twijfel je nog of de handstrooier voor jou de beste keuze is? Lees hier alles wat je moet weten voor je een handstrooier koopt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.