McCulloch M46-140WR benzine grasmaaier review

Introductie

McCulloch heeft dé ideale grasmaaier voor een middelgroot gazon tot 600m2. Dit is de best geteste benzine grasmaaier van dit moment. De M46 140WR heeft een krachtige motor van Briggs & Stratton wat zorgt voor goede resultaten een lange levensduur. Deze zelftrekkende grasmaaier maait met 4 km/h het gras waardoor je binnen no-time klaar bent. Door middel van de mulching functie kun je het gazon op een natuurlijke manier bemesten. Een andere optie is om het gras op te vangen in de bijgeleverde 50 liter opvangbak. Tijdens het grasmaaien produceert het product een geluid van 95dB. Ben je klaar met grasmaaien, dan duw je de inklapbare duwboom in zodat je de machine makkelijk kunt opbergen. De McCulloch M46-140WR heb je al vanaf €449.

Einhell GC-PM 40 S-P reviewed door Maaimachine.nl

Our Rating

Cost

$$$


  • Zelftrekkend, je hoeft niet te duwen
  • Maaihoogte centraal in te regelen
  • Mulching werkt perfect
  • 95 Decibel geluid

Belangrijkste informatie over de McCulloch M46140WR 


Fysieke eigenschappen van de M46140WR

De afmetingen van deze McCulloch grasmaaier omvatten 134cm x 51 cm x 108 cm (LxBxH) en is daarmee relatief groot in zijn soort. Het product is 31 kilo zwaar en heeft een maaidek gemaakt van staal. McCulloch biedt 2 jaar garantie op dit product.

Maai eigenschappen van de M46-140WR

Deze benzinegrasmaaier is geschikt voor een middelgroot gazon tot 600 vierkante meter. Het maaien van dit oppervlakte gaat relatief snel met deze zelfrijdende maaimachine die met een snelheid van 4 kilometer per uur het gazon maait. Het gemaaide gras wordt opgevangen in de 50 liter opvangbak, of je kunt mulchen waardoor het gras bemest wordt op een natuurlijke wijze. Een voordeel van deze motor grasmaaier is de breedte van de maaimessen. Met 46 centimeter maaibreedte is het gazon snel gemaaid. Bovendien heeft het product 6 diverse maaihoogtes die liggen tussen 30 mm en 80 mm hoogte. Ben je klaar met maaien, dan kan je de duwboom inklappen zodat je het product compact kunt opbergen. Ook kan je met de duwboom de juiste hoogte instellen zodat deze perfect overeenkomt met jouw lengte. Bovendien heeft deze machine een tuinslang aansluiting zodat je de grasmaaier eenvoudig kunt schoonmaken na gebruik. 

Aandrijving

Deze benzinegrasmaaier heeft een viertakt motor die wordt aangedreven door Euro 95, of Euro 98 benzine. Met een cilinderinhoud van 140cm3 en een vermogen van 1900 W (omgerekend 2,6 PK) is deze krachtige Briggs & Stratton motor van hoge kwaliteit. De inhoud van het benzinereservoir is iets kleiner ten opzichte van overige maaimachines, namelijk 0,8 liter. Door de grote achterwielen is het product goed wendbaar en heeft bovendien een goede grip op het gras. 

McCulloch M46140WR review

De ervaringen met de McCulloch grasmaaier zijn over het algemeen positief. De krachtige motor en de goede mulching functie worden door veel consumenten gewaardeerd. Ook de snelheid en de maaibreedte worden als fijn ervaren. Deze combinatie zorgt er namelijk voor dat het gras binnen no-time weer strak is. Puntje van kritiek is dat het apparaat niet heel dicht bij de rand kan maaien waardoor je altijd nog een stukje zelf moet doen. Ook kan je het apparaat niet zomaar achteruit trekken aangezien de wielen dan blokkeren. Tip: rijd eerst een stukje voorruit voordat je de machine naar achteren trekt. 


Meer weten?


Einhell GC-PM 40 S-P reviewed door Maaimachine.nl

MOON LENCE Compact ​

Tevreden met onze review? 

Waardeer ons en deel dit bericht op jouw social media. 

This post was last updated on januari 5th, 2021 at 10:18 am