Wolf Garten Grastrimmer kopen? Elektrische Wolf grastrimmers

This post was last updated on januari 5th, 2021 at 10:14 am

onze keuzecampus 250 RT

Campus 250 RT

onze keuzeWOLF 350 RT

Campus 350 RT

onze keuzeWolf Garten grastrimmer

GTE 830 + GT-F 5 – motor 300 W

Ben je van plan om een elektrische WOLF grastrimmer te kopen? Goede keuze als een verlengsnoer geen bezwaar is! Want de Wolf grastrimmer zal jou niet teleurstellen.

In ons overzicht van beste grastrimmers zien we de WOLF-Garten Campus 350 RT terug, een krachtige en goed uit de test gekomen trimmer. Toch heeft dit merk nog veel meer te bieden op gebied van elektrisch trimmen. Wij tonen je alle opties voor het kopen van een Wolf grastrimmer.

Wolf Grastrimmer

WOLF 350 RT

Campus 350 RT

campus 250 RT

CAMPUS 250 RT

Wolf Garten grastrimmer

GTE 830 + GT-F 5 – motor 300 W

Wolf trimmers

Met de gazontrimmer van WOLF Garten snoei je hoog gras in met de grasmaaier moeilijk bereikbare hoeken en grasranden. Dankzij de viervoudig verstelbare steel kun zelfs de moeilijkst bereikbare hoekjes en randen goed bereiken. Hierdoor kan je altijd de ‘puntjes op de i’ zetten en zal je tuin er fenomenaal uit zien.

De Wolf grastrimmer is aan te passen op je lichaamslengte. Of je nou enorm lang of juist heel klein bent. Dankzij de telescoopsteel is het voor iedereen mogelijk om in een ergonomische werkhouding met de trimmer aan de slag te gaan. Niet alleen prettig voor je rug, maar ook nog eens mooi om te zien. Want de elektrische trimmers van dit merk zijn uitgevoerd met verbeterede ergonomie zien er ook nog eens moderner dan ooit uit.

Enige nadeel is de elektriciteitskabel, je zal dus altijd met een verlengsnoer moeten werken die genoeg lengte heeft om overal te komen waar jij wilt trimmen. De keerzijde is wel een snoer-versie veel goedkoper is dan een accutrimmer. Waarbij je het voordeel hebt dat je nooit met een lege accu komt te staan en je zolang kunt trimmen als je wilt binnen het bereik van je kabel.

Kortom, dit is een gazontrimmer voor iedereen!

Elektrische Wolf Garten grastrimmers

Wolf Garten Campus 350 RT elektrische gazontrimmer

Deze gazontrimmer doet precies waar hij voor bedoeld is, het trimmen van gras en ander onkruid. Dit is een eenvoudige grastrimmer waarmee je gemakkelijk jouw gewenste hoogte in kan stellen met behulp van de telescoopsteel. Ook is de Campus 350 RT gazontrimmer handig voor het trimmen van moeilijk bereikbare plekken. Door de extra handgreep is deze gazontrimmer ook nog eens makkelijk bestuurbaar.

Plus- en minpunten van de Campus 350 RT

Pluspunten zijn absoluut dat deze trimmer handig is voor moeilijk bereikbare plekken en dankzij de hoogteverstelling voor iedereen ergonomisch geschikt is. Prettig is ook de extra handgreep voor meer controle en comfort. Nadeel is het feit dat het niet de meest krachtige grastrimmer uit de Wolf Garten collectie is.

WOLF 350 RT

Campus 350 RT

Wolf Garten Lycos E/280 T elektric trimmers

De Lycos E/280 T gazontrimmer is geschikt voor een goede ergonomie door het moderne design. Deze trimmer wordt vooral gebruikt voor kleinere tuinen. Het is dan ook een lichte en wendbare gazontrimmer. De 2-draagstechniek met het tipmechanisme zorgt voor een precies resultaat.

Het gewicht van deze trimmer is slechts 1,4 kg, zo word je rug niet beschadigd. De Lycose E/280 T gazontrimmer is geschikt voor links- en rechtshandige door de twee handgrepen.

Wolf Garten Lycos E/350 T elektric trimmers

De SILENO city 500 is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen die allemaal bedoeld zijn voor gazons tot maximaal 500 m2. De city 500 is uitgerust met een alarm, handig tegen dieven! Je kunt je SILENO city 500 upgraden naar een Smart versie of zelfs een set aanschaffen waarbij een basis sproeiinstallatie is inbegrepen.

Je hebt het basismodel de Gardena SILENO city 500. De basiseigenschappen van de city 500 zijn voor de andere twee uitvoeringen hetzelfde. Extra toevoeging op dit model is het alarm.

Wolf Garten Lycos E/400 T elektric trimmers

Deze gazontrimmer is erg krachtig en ideaal voor het trimmen van de hoeken en randen in je tuin. Met een maaibreedte van 25 cm geeft de gazontrimmer het perfecte maairesultaat. Door het lichte gewicht van deze trimmer krijg je de mooiste resultaten zonder dat je er te veel kracht bij nodig hebt. Zo heb je een snel resultaat en een mooie tuin!

Wolf Garten Lycos E/500 T elektric trimmers

Ben je klaar met het hoge gras en wildgroei in je tuin? Dan is de Lycos E/500 T van WOLF Garten perfect voor jou.

Deze trimmer geeft met een maaibreedte van 27 cm en een touwbreedte van 1,6 mm de perfecte tuin. Hiermee kan je al het hoge gras en wildgroei in jouw tuin trimmen. Met een 500 watt motor is de gazontrimmer ook nog eens erg krachtig waardoor je bijna geen moeite hoeft te doen om het gazon te trimmen.

Welke Wolf grastrimmer ga jij kopen?

Hierboven heb je informatie gelezen over de verschillende producten uit het assortiment van gazontrimmer. Kies de trimmer die het beste bij jou en je gazon past!

Wil je meer informatie over de handscharen van WOLF Garten? Kijk hier dan voor meer productinformatie van dit assortiment.