beste benzinemaaier motoren

Benzinemaaier kopen? Dit zijn de 4 beste benzinemaaier motoren

This post was last updated on april 28th, 2021 at 08:17 am

Er zijn veel merken die benzine motoren aanbieden voor benzine grasmaaiers. Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben we hier een aantal bekende merken voor je op een rijtje gezet. Los van het merk van de benzinemaaier weet je zeker dat als de motor van één van deze fabrikanten is, dat je een goede koop doet. Dit zijn de 4 beste benzinemaaier motoren.

Briggs & Stratton

Dit is een van de bekendste producenten op het gebied van benzine motoren voor in grasmaaiers. B&S is de grootste fabrikant ter wereld van luchtgekoelde benzinemotoren, zowel één- als tweecilinder motoren. Ze staan er om bekend duurzame en betrouwbare motoren te produceren. Daarnaast zijn ze makkelijk in gebruikt en vergen ze weinig onderhoud.

PTM motoren

De, door PTM ontworpen, stationaire benzinemotoren zijn heel geschikt voor intensief gebruik. De motoren van PTM worden gemaakt door Loncin Industries, het bedrijf dat ook de motoren van BMW produceert. De benzine motoren van PTM bevatten verscheidene versterkingen, waardoor de sterker en betrouwbaarder zijn dan veel andere merken. Voorbeelden hiervan zijn een versterkte krukas, versterkte drijfstang, strakkere klepveren en een verstevigd handstartmechanisme. Naast dat ze ideaal zijn voor intensief gebruik, zijn ze ook heel duurzaam.

Wolfgarten

Wolfgarten is een merk dat tuinmachines ontwikkelt. Ze produceren hun eigen motoren. Door middel van speciale technologieën garanderen hun benzinemaaiers een gelijkmatig maaibeeld, zelfs wanneer het gras nat is. Door hun krachtige motoren is je maaimachine zelfs hoog gras de baas! Daarnaast hebben hun machines een systeem dat zorgt voor de optimale vulling van de grasopvangzak, deze hoef je dus minder vaak te legen.

Mcculloch

Ook Mcculloch is een benzine grasmaaier merk dat zijn eigen motoren produceert. Ze hebben krachtige motoren die bovendien ook heel gemakkelijk te starten zijn. Vooral voor gazons met hellingen is dit een heel geschikte keuze. Waar andere grasmaaiers moeite kunnen hebben met hellingen, kunnen de vierwielaangedreven grasmaaiers van Mcculloch dit makkelijk aan.

Conclusie beste benzinemaaier motorenbezinemaaier motoren

Briggs en Stratton is dus de bekendste in dit vakgebied, ze produceren duurzame en betrouwbare motoren. Ben je van plan intensief gebruik te maken van je benzine grasmaaier, dan zijn de motoren van PTM wellicht wat voor jou. De maaimachine producent Wolfgarten produceert zijn eigen krachtige motoren die dus perfect op de grasmaaier passen. Mcculloch is ten slotte ideaal voor gazons met een helling.

Let op – Zelfs de beste motoren hebben de juiste brandstof nodig. Zorg dat je weet welke benzine in je grasmaaier kan. Let op; E10 benzine is niet geschikt voor je grasmaaier!