Wolf-Garten

Wolf Garten accu grasmaaier kopen? Dit zijn de topmodellen!

onze keuze

Wolf-Garten

Wolf-Garten A 4072 Li-Ion accu grasmaaier

Beste keuze voor 800 m2


onze keuze

Wolf Garten

Wolf-Garten A 4072 Li-Ion accu grasmaaier

Beste keuze voor 500 m2


onze keuze

Wolf Garten

Wolf-Garten

Beste keuze voor 400 m2


Op zoek naar een Wolf Garten accu grasmaaier? Dan zit je in de goede richting, want dit merk produceert A-kwaliteit accu gazonmaaiers. Sinds de oprichting in 1922 onderscheidt Wolf Garten zich door zijn innovatieve productoplossingen en hoge kwaliteitsnormen. Met een van de Wolf Garten is grasmaaien al lang geen vervelend klusje meer en heb jij je gazon in een hand omdraai perfect gemaaid!


Wolf Garten 


Wolf-Garten A 4072 Li-Ion accu grasmaaier

Wolf-Garten A 4072

Wolf-Garten

WOLF-Garten 18BKHJ23650


Wolf Garten accumaaiers


Wolf Garten dealers

Het merk Wolf Garten is online en in de diverse tuincentra, bouwmarkten en agrarische winkels goed vertegenwoordigd. Handig, want in tegenstelling tot bijvoorbeeld een B-merk, is er altijd wel een Wolf Garten dealer in de buurt waar je terecht kunt voor onderdelen en onderhoud. Heb je een grasmaaier van dit merk en is er onverhoopt wat mee mis, dan merk je direct dat dit merk zijn zaken op orde heeft. Garantie en service zijn goed geregeld.

Ook worden de onderdelen online verkocht, wanneer je niet in de buurt van een Wolf Garten dealer woont of simpelweg de deur niet uit wilt, dan kan je de onderdelen gemakkelijk online aanschaffen.

De topper uit de serie van Wolf Garten

Wanneer we de accu grasmaaiers vergelijken zien we dat de accumaaiers van Wolf Garten goed scoort.  De best geteste accu grasmaaier van Wolf Garten is op dit moment de Wolf Garten A3472V. In de competitieve en steeds steviger groeiende markt van de accumaaiers is het Wolf-Garten gelukt om met dit model de 3deplaats in te nemen in ons overzicht van de beste accu grasmaaiers.

Deze topper is perfect voor het maaien van middelgrote gazons van maximaal 250 m2. Dankzij de accu gevoede elektrische aandrijving is de grasmaaier een stuk stiller en lichter in vergelijking met bijvoorbeeld een motormaaier. Daarnaast is de kwaliteit prijsverhouding buitengewoon goed.

De accugrasmaaiers van Wolf Garten

Wolf-Garten

Onderstaand vind je een overzicht van de meest verkochte Wolf Garten accu grasmaaiers. De accumaaiers van Wolf-Garten worden geleverd met een 72 V-accu. Een forse accu die desondanks slechts een oplaadtijd van de accu bedraagt 60-90 minuten. Dit betekent dat wanneer de accu leeg is, je binnen een mum van tijd weer verder kan met het maaien van je gazon. Nog een fijn gegeven, al deze rood gele accu grasmaaiers worden geleverd inclusief opvangbak. Uiteraard heb je naar het opvangen van gras ook de mogelijkheid om te kiezen voor mulching of uitwerpen van grassnippers.

Benieuwd wat dit merk jou te bieden heeft op gebied van draadloos en emissievrij gazonmaaien? Wij de meest gangbare modellen voor jou gerangschikt op gazongrootte, waarbij de beginnen met de best geteste accu grasmaaier van Wolf-Garten omdat die toevallig ook voor het kleinste gazon bedoeld is.

Wolf Garten A 3472V

 De Wolf Garten A 3472V beschikt over een maaibreedte van 34 cm en is geschikt voor het maaien van een gazonoppervlakte van 250 m2. In de opvangbak heeft een inhoud van 30 liter, wat mooi in verhouding is tot de werkcapaciteit. De maaihoogte kan je zelf verstellen van 25 mm tot 75 mm. Zo kan je jouw gazon de binnen deze range liggende gewenste hoogte maaien. Dankzij de wendbaarheid van dit model heb jij je gazon in een handomdraai gemaaid en ligt je gazon er altijd mooi bij.

Ben je van plan om een Wolf Garten A 3472V te kopen en ben je gek op pakkage deals?

Wolf Garten Maaipakket A 3472 V + GTA 700 Li- Ion

Ben je van plan om een Wolf Garten A 3472V te kopen en ben je gek op pakkage deals? Dan is dit maaipakket voor wellicht interessant voor jou.

Met het Wolf Garten maaipakket ben je in een keer klaar. Dit is een interessant pakket voor het bijwerken van je hele gazon. Het pakket bevat accu grasmaaier en een accu grastrimmer. De maaier hebben wij hierboven al besproken en komt tevens in onze test uitgebreid aan bod.

Belangrijkste voordeel van dit pakket is dat je direct klaar bent. Want je hebt voor de afwerking van je grasranden bijna altijd een trimmer nodig. Kies je voor het maaipakket dan heb je die direct tegen een gunstige prijs in huis.

Wat krijg je er dan bij? De GTA 700 Li-Ion trimmer. De trimmer beschikt over een draaiknop en telescopische steel, zodat je overal goed bij kunt. Een mooie deal die wat ons betreft, zeker het overwegen waard is.

Wolf Garten A 3772V

Op zoek naar een maaier voor een gazon van 300 m2? De Wolf Garten A 3772V is hier perfect geschikt voor. De maaier heeft een maaibreedte van 37 cm waardoor je dankzij de krachtige aandrijving moeiteloos een klein tot middelgroot gazon de baas bent. De maaier heeft een royale opvangbak van 40 liter die je overigens niet hoeft te gebruiken. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het niet op te vangen maar te mulchen. De maaihoogte is in te stellen van 25 mm tot 75 mm. Kies je voor de A 3772V? Dan weet je zeker dat het gazon maaien een leuk klusje blijft.

Wolf Garten A 4072V

De Wolf Garten A 4072V maait op een breedte van 40 cm en kan een gazonoppervlakte tot wel 500 m2 onderhouden. De maaier beschikt over een opvangbak van 45 liter. Daarmee is deze maaier geschikt de iets grotere gazons. Koop je deze Wolf-Garten voor een groter oppervlak, dan zal je sneller klaar zijn. Het is mogelijk om de maaihoogte zelf in te stellen. De hoogte is eenvoudig verstelbaar van 20 mm als kortste stand tot 75 mm als maximale grashoogte. Zo kan je het gazon op elk gewenste hoogte maaien.

Wolf-Garten A 4072 Li-Ion accu grasmaaier

Wolf-Garten A 4072

Nieuwsgierig geworden naar de andere accu grasmaaiers?

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd wat de concurrenten van Wolf Garten zijn op het gebied van de accu grasmaaiers? Neem dan een kijkje op de pagina Bosch accu grasmaaiers, wat een van de meest geduchte concurrenten is gebleken tijdens onze accu grasmaaier test.

This post was last updated on januari 5th, 2021 at 10:16 am