robomow robotmaaier

Robomow Robotmaaier kopen? Hier uit kun je kiezen!

onze keuze

Robomow RX12U

Robomow RX12U

Beste keuze voor 150-250 m2


onze keuze

Robomow RC308

Robomow RC308

Beste keuze voor 800 m2


onze keuze

Robomow RC308U

Robomow RC308

Beste keuze voor 1500 m2


Ben jij op zoek naar een maaier die het gazon elke week super strak maait, en ook nog eens zelf maait. Dan is de robotmaaier de perfecte oplossing. Het is aan jou hoe de robotmaaier zijn werk moet doen. Jij bepaalt de hoogte waarop het gras getrimd moet worden en wanneer. De maaier neemt alle zorgen en moeite weg bij het maaien van je gazon. Stel de maaier in op de gewenste maaihoogte en dagen wanneer je wil dat het gras gemaaid wordt en de maaier doet de rest!


Robomow


Robomow RX12U

Robomow RX12u

Robomow RC304

robomow rc304

RC304U robomow

robomow rc304U

Robomow RC308

Robomow 308U

Robomow Robotmaaier RS615U

robomow rs615u


Robotmaaiers van Robomow


Waarom kiezen voor een robotmaaier van Robomow?

Robomow is specialist op gebied van robotmaaiers. Dit merk behoort dan ook niet geheel onverwacht tot een van de beste robotmaaier producenten van dit moment. 


robomow robotmaaier


Robomow RX12U

Deze robomow kan een gazon maaien tot een oppervlakte van 250m2 en hellingen tot 8,5 graden. De robotmaaier beschikt over een maaibreedte van 18cm. De maaihoogte van de maaier is verstelbaar in de hoogtes 15, 30 en 45mm. Daarnaast beschikt de robotmaaier over een systeem dat de messen stopt wanneer de maaier wordt opgetild of op zijn kant licht. Helaas is het bij deze maaier niet mogelijk om hem via je smartphone te bieden. Tevens komt deze maaier bij ons uit de test als best geteste budget maaier!

Robomow RX12U

Robomow RX12u

Robomow RX20U

De robotmaaier is geschikt voor een gazonoppervlakte van maximaal 300m2 en kan werken tot hellingen van 8,5 graden. De maaibreedte van de maaier bedraagt 18cm, de maaihoogte is te verstellen. De robotmaaier wordt aangedreven door een accu die in 120 minuten volledig is op te laden. De maaier beschikt over een optil en kantelsysteem, de messen van de maaier stoppen gelijk met draaien wanneer de maaier wordt opgetild of op zijn kant licht. Het is mogelijk om de Robomow is volledig bestuurbaar via je smartphone.

Robomow RC304 

De RC304 is geschikt voor het gazon tot 400m2 en beschikt over een maaibreedte van 28cm. De hoogte is verstelbaar van 15mm tot wel 60mm. Doormiddel van een gratis app kan je de maaier zelf programmeren. Stel een wekelijks programma in en de maaier begint uit zichzelf me maaien. De robotmaaier is uitgerust met verschillende sensoren, een regensensor, kantelsensor en een optilsensor. Deze maaier is een echte aanrader als je een gazon hebt tot 400m2. 

Robomow RC304

robomow rc304

RC304U robomow

robomow rc304U

Robomow RC308 

Dit model is het meest gunstige model wat betreft kwaliteit prijsverhouding voor de middelgrote gazons. De maaier is geschikt voor gazons tot 800m2 en heeft een maaibreedte van 32cm. Dankzij de capaciteit van de batterij kan de maaier een uur onafgebroken maaien. Ook dit model is volledig naar wensen te programmeren doormiddel van de app. Ook is deze maaier uitgerust met een regen, optil en kantelsensor. Dankzij de Robomow RC308 wordt je gazon altijd goed onderhouden!

Robomow RC308U

De maaier is geschikt voor een groot gazon tot wel 1500m2 en kan werken tot een helling van 20 graden. De robotmaaier beschikt over een maaibreedte van 28cm en is in hoogte verstelbaar.  De oplaadtijd bedraagt in totaal 90 minuten. De maaier heeft een ingebouwde regen, optil en kantelsensor. Hiermee wordt de levensduur van de robotmaaier sterk verlengt. Door de messen die buiten de wielen snijden worden randen van het gazon mooi afgewerkt.

Robomow RC308

Robomow 308U

Robomow RS615U         

Deze maaier is perfect voor de grote jongens onder de gazons. Hij een gazon maaien tot wel 3000m2. Daarnaast kan hij hellingen aan tot wel 20 graden. De maaibreedte bedraagt 56cm. Met de app is mogelijk om de robotmaaier volledig naar wens te programmeren. Bepaal wanneer er gemaaid moet worden of stel in vaste tijd/ dag in. In de maaier zit een sensor verwerkt. Deze sensor detecteert regen en weet wanneer de maaier wordt op getild en op zijn kant liggen. Op dit moment zullen de messen gelijk stoppen met draaien. De robomow is al met al een echte topper voor een groot gazon.

Robomow Robotmaaier RS615U

robomow rs615u

Benieuwd geworden naar de andere Robotmaaiers?

Ben je na het lezen benieuwd geworden wat de concurrenten zijn van Robomow op het gebied van robotmaaiers? Neem dan is een kijkje op de pagina van een van concurrent Gardena om te zien welke robotmaaiers Gardena aanbiedt. Of wat dacht je van een Bosch Indigo? Qua kleurstelling bijna hetzelfde als de Robomow. Want ook met een Bosch robotmaaier doe je zeker een goede aankoop.

This post was last updated on januari 5th, 2021 at 10:16 am