grastrimmer gardena

Gardena grastrimmer kopen? Dit zijn de beste!

This post was last updated on januari 5th, 2021 at 10:12 am

onze keuzeGARDENA SmallCut trimmer 300/23

SmallCut trimmer 300/23

onze keuzeGARDENA Trimmer EasyCut 450/25

EasyCut 450/25 trimmer

onze keuzeGARDENA PowerCut Plus 650/30

PowerCut Plus 650/30 trimmer

Interesse in een Gardena grastrimmer voor het trimmen van hoog gras en gazonranden? Het aanbod van Gardena is groot en van hoge kwaliteit, je hebt je oog dus laten vallen op een goed merk. Wat overigens ook uit onze grastrimmer vergelijking blijkt, want dit merk heeft maar liefst twee grastrimmers in onze top 10 beste grastrimmers staan. Benieuwd uit welke Gardena’s je kunt kiezen? Wij tonen je het volledige aanbod en vertellen je de belangrijkste eigenschappen.

Gardena Grastrimmer

GARDENA SmallCut trimmer 300/23

smallcut trimmer 300/23

Gardena SmallCut Plus trimmer 350/23

SmallCut Plus  350/23

GARDENA Trimmer EasyCut 450/25

EasyCut 450/25

GARDENA PowerCut Plus 650/30

PowerCut Plus 650/30

Grastrimmers van Gardena

Gardena grastrimmer aanschaffen

De grastrimmers van Gardena zijn voor alle tuinen geschikt. Waarom? Dit merk heeft voor elke klus een gazontrimmer beschikbaar. Of het nu op een paar kleine stukjes grasrand bij je stadstuin gaat of het trimmen van flink stukken. Er is bij Gardena altijd wel een geschikte trimmer te vinden.

Waarom een grastrimmer van Gardena kopen?

Belangrijkste beweegreden om te kiezen voor een Gardena is de betrouwbaarheid van de producten en de service van het merk. Dit is echt een a-kwaliteit merk waarbij de prijs-kwalteit verhouding altijd ten goede van de kwaliteit in balans is, ofwel je betaald bij Gardena nooit te veel voor je gazontrimmer.

In aanvulling op de goede kwaliteit en keurige prijs zijn het ook nog eens prettige apparaten om mee te werken. Het moderne design zorgt ervoor dat je heerlijk kunt tuinieren in een ergonomische werkhouding. Prettig, want een van de meest gehoorde klachten bij tuinieren zijn die in de lage onderrug. Ergonomische apparaten zijn daarom enorm prettig om dit soort klachten te voorkomen. Dankzij de in lengte verstelbare steel weet je zeker dat, of je nu klein of groot bent, je in de goede houding staat.

Dankzij de verstelbare trimmerkop kan je zowel verticaal als horizontaal de kanten bijwerken in je tuin. Naast het gebruiksgemak zijn de grastrimmers van Gardena ook nog eens duurzaam en krachtig. De elektrische trimmers met snoer zijn nagenoeg onverwoestbaar. De accu apparaten zijn voorzien van een lithium-ionaccu die waardoor ze een lange gebruiksduur hebben. Bovendien hebben de trimmers een AutoSpeed functie die de maaisnelheid automatisch aanpast. Zo trim je efficiënt en dit helpt bij het trimmen van taai en hoog gras.

Gardena gazontrimmers

Grastrimmer Gardena

Heb jij nou een tuin die nodig een trimbeurt nodig heeft? Kijk hieronder voor meer informatie over de Gardena grastrimmers en de beschikbare modellen.

SmallCut 300/23 Gardena grastrimmer

De GardenaSmallCut 300/23 grastrimmer is zeer licht (1,6 kg) en gemakkelijk in gebruik. Met een vermogen van 300 watt en een maaibreedte van 23 cm is deze trimmer krachtig. Daarnaast is het apparaat ook zeer compact en comfortabel door de automatische draadverlening. Om te zorgen het snoer onbedoeld losgaat tijdens het trimmen van het gras is het apparaat uitgerust met een kabeltrekontlasting. Ook heeft de trimmer een gecontroleerd draadtoevoer zodat het draad alleen verlengd wordt als jij dit wilt. Met de extra handgreep is de grastrimmer gemakkelijk te besturen.

GARDENA SmallCut trimmer 300/23

smallcut trimmer 300/23

SmallCut Plus 350/23 Gardena grastrimmer

Deze grastrimmer is bedoeld om jouw gazon ontspannen te kunnen trimmen. Door de tweede handgreep en de extra grote steel is dit erg goed voor jouw lichaamshouding. Met dit lichte apparaat zijn de langer durende karweitjes in de tuin snel gedaan.

Gardena SmallCut Plus trimmer 350/23

SmallCut Plus trimmer 350/23

EasyCut 450/25 Gardena grastrimmer

Ben jij het ook zat dat de grasmaaier gras laat staan? Dan is de EasyCut 450/25 Gardena grastrimmer iets voor jou! Deze trimmer heeft veel voordelen waardoor je netjes en comfortabel je gazon kan trimmer.

Door het lichte gewicht van de grastrimmer is deze eenvoudig verplaatsbaar. Voor een goede werkhouding en extra comfort is gedacht aan een telescopische steel en een handgreep die kan worden aangepast. Zo heb je gegarandeerd een goede werkhouding. Met een vermogen van 450 watt en 25cm omtrek van de snijdraden is deze trimmer erg krachtig en zorgt het voor een strak getrimd gazon. Bovendien worden ook de planten en bloemen langs het bloembed niet beschadigd door de verwijderbare plantenbeschermer op dit apparaat.

GARDENA Trimmer EasyCut 450/25

EasyCut 450/25

ComfortCut 550/28 Gardena grastrimmer

Met de ComfortCut van Gardena houd je makkelijk de graskanten van je gazon bij. Zelf op moeilijk bereikbare plekken kom je er met deze grastrimmer goed bij. Door het moderne ontwerp van het product stel je gemakkelijk de trimmer in op jouw eigen wensen. Zo is de handgreep verstelbar en met de telescopische steel stel je eenvoudig de hoogte in van de trimmer. Hierdoor is het apparaat voor iedereen comfortabel in gebruik. De verstelbare trimkop is handig voor het trimmen van de graskanten langs het tuinpad.  Met een vermogen van 550 watt is dit een van de krachtigste trimmers uit het assortiment waarmee je een strak gazon kan maken!

PowerCut 650/30 Gardena grastrimmer

Met een vermogen van 650 watt is dit de krachtigste grastrimmer uit de collectie. Hierdoor heeft het apparaat een langdurig snijvermogen waarmee je grote oppervlakte makkelijk kan trimmen. Ook zorgt het 2 mm dikke snijdraad ervoor dat er minder slijtage komt. Zo kan e dus langer met je grastrimmer doen. Om een goede werkhouding te creëren heeft Gardena een telescopische steel die verstelbaar is in lengte, zo is de grastrimmer voor iedereen comfortabel te gebruiken.

GARDENA PowerCut Plus 650/30

PowerCut Plus 650/30

Met een Gardena zit je altijd goed!

Met deze Gardena grastrimmers die voor iedereen comfortabel zijn door de verstelbare hoogte, maak je ieder gazon perfect! Wil je liever draadloos trimmen? Dan kun je ook bij dit merk terecht voor een accu grastrimmer.

Hoewel Gardena wordt gezien als koploper op gebied van techniek en ergonomie, zijn ze toch niet de enige die hun trimmers tegenwoordig in hoogte verstelbaar verkopen. De grastrimmers van Wolf Garten hebben een vergelijkbare ontwikkeling ondergaan en zijn nu ook ergonomisch fijn om mee te werken.